Mladomanželská pôžička a hypotéka bonifikovaná štátom - Hölcz, Róbert
Predražené nehnuteľnosti a nárast nezamestnanosti. Oživenie na trhu realít. Hypotéka s podporou štátu. Bankové produkty pre mladých, mladomanželská pôžička a hypotéka pre mladých. Bonifikácia a úročenie. Narastajúce nerovnosti v príjmovej, majetkovej a sociálnej oblasti. Predmanželské zmluvy a zákon o rodine.