Outsourcing v logistike - Badáňová, Lucia
Logistika je popri účtovníctve, informačných technológiách a personálnych činnostiach najviac outsourcovanou oblasťou v podnikoch. Outsoucing logistiky má priamy vplyv na znižovanie logistických nákladov firmy, čo je hlavným, nie však jediným dôvodom, prečo firmy pristupujú k tomuto kroku. Hlavné oblasti outsourcingu logistiky. Dôvody a riziká využitia outsourcingu logistiky.