Regionálna politika EU a Slovensko v programovom období 2004-2006 - Rudolf, Ján, 1977-
Regionálna politika EÚ a Slovensko. Ciele regionálnej politiky. Programové dokumenty v programovacom období 2004-2006. Regionálna politika SR a štrukturálne fondy EÚ.