Stratégie multinacionálnych korporácií na trhoch strednej a východnej Európy v čase súčasnej finančnej a hospodárskej krízy - Pappová, Alexandra
Medzinárodný obchod s alkoholickými nápojmi. Chápanie alkoholických nápojov ako špecifického tovaru výmeny. Analýza medzinárodného obchodu s alkoholickými nápojmi. Postavenie jednotlivých hráčov na svetovom trhu s pivom. Charakteristika slovenského pivného trhu. Zahraničný obchod Slovenska s pivom. Súčasné trendy na slovenskom trhu s pivom. Dopady súčasnej finančnej a hospodárskej krízy na stratégie multinacionálnych korporácií na slovenskom trhu s pivom.