Riadenie pracovného výkonu a miera jeho zavedenia v slovenských podnikoch - Vaďurová, Zuzana
Problematika riadenia pracovného výkonu a spôsobov jeho uplatňovania v podnikoch pôsobiacich na území Slovenska. Uverejnené závery a zistenia vyplývajú z dotazníkového prieskumu, realizovaného na Fakulte podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave v období 2006 – 2008.