Dynamika rozvojovej pomoci v čase krízy - Sušková, Klaudia
Rozvojová pomoc v celosvetovom meradle. Vývoj rozvojovej pomoci. Rozvojová pomoc v kontexte Európskej únie. Štatistika rozvojovej pomoci štátov Európskej únie.