Nakupovanie cez internet - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Ekonomické výhody nakupovania cez internet - znižovanie nákladov a zvyšovanie efektivity práce podniku. Vývoj nakupovania prostredníctvom internetu na Slovensku. Výsledky niekoľkých výskumov. Dôvody nákupu cez internet.