Vedenie ľudí a pracovných tímov v mimovládnych neziskových organizáciách - Holúbková, Terézia
Charakteristika mimovládnych neziskových organizácií (MNO). Špecifiká v zložení ľudských zdrojov v MNO. Pracovná skupina a pracovný tím. Typológia členov tímu. Fázy skupinovej dynamiky. Teambuilding a jeho formy. Kľúčové priority v rámci MNO.