Procesný prístup v marketingu v súlade s princípmi manažérstva kvality - Šalgovičová, Jarmila
Podstata procesného prístupu a druhy procesov. Príklad postupnosti procesov a väzieb medzi nimi. Procesný prístup v marketingu. Normatívne požiadavky systému manažérstva kvality na marketingové procesy. Identifikácia marketingových procesov v praxi.