Prístupy poštových podnikov k e-commerce - Kremeňová, Iveta
Digitalizácia a automatizácia v činnostiach organizácie. Prístupy poštových podnikov k elektronickému obchodovaniu. Marketing, reklama a inovácie v poštovej prevádzke. Výhody a nevýhody elektronického obchodu.