K ekonomickým kritériám zvyšovania kvality prepravy - Sosedová, Jarmila
Rôznorodosť problémov súvisiacich s prepravou osôb v mestách. Zvyšovanie kvality verejnej osobnej dopravy ako nástroja deľby prepravnej práce a regulátora individuálneho motorizmu. Ekonomické hľadisko zvyšovania kvalilty prepravy.