Novinky na trhu a spotrebiteľ - Gažová Adamková, Hana, 1969-
Reakcie spotrebiteľov na nové produkty na trhu. Podľa toho, ako rýchlo sa na trhu adaptujú a zareagujú na reklamné informácie, možno hovoriť o piatich skupinách spotrebiteľov: novátori, reagujúci spotrebitelia, skupina informujúcich zákazníkov, zvažujúci zákazníci, oneskorenci. Stručná charakteristika uvedených skupín spotrebiteľov.