Úver je istou alternatívou k úsporám s Barbarou Neiger aj o odlišnostiach medzi firemnými a retailovými klientmi - Škriniar, Pavel, 1979-
S Barbarou Neiger, predsedníčkou predstavenstva Volksbank Slovensko, o budúcnosti bánk na slovenskom trhu, úveroch a odlišnostiach medzi firemnými a retailovými klientmi.