Kúpa bytu na čas určitý obmedzenia a tradícia zvyšujú ceny čínskych nehnuteľností - Škriniar, Pavel, 1979-
Čínsky realitný trh a podmienky investovania do nehnuteľností. Opatrenia čínskej vlády na kúpu nehnuteľností. Stimulačný balík na pomoc ekonomike v čase finančnej krízy. Ceny nehnuteľností a príjmy obyvateľstva. Úverový trh a investori. Stavebný boom čínskej ekonomiky.