Implementácia zmien v účtovnom a daňovom systéme po vstupe Slovenskej republiky do Európskej únie a do eurozóny do výučby predmetov študijného programu Účtovníctvo - Baštincová, Anna
Analýza a zhodnotenie zásadných zmien v nadnárodnej harmonizácii účtovníctva a daní po vstupe SR do EÚ a do eurozóny a ich implementácia v pedagogickom procese a vo vysokoškolských učebných textoch v študijnom programe Účtovníctvo na Ekonomickej univerzite v Bratislave.