Energetická bezpečnost v debatě o českých zájmech - Střítecký, Vít
Sekuritizácia energetickej politiky. Atlantické predstavy v českom pohľade na energetickú bezpečnosť. Energetická bezpečnosť ako priorita českého predsedníctva v Rade Európskej únie.