Sources of investment finance in firms in Slovakia - Mikócziová, Jana
Vplyv informačnej asymetrie na financovanie investícií. Zdroje financovania investícií v slovenských firmách, porovnanie s priemerom vybraných krajín OECD. Stimulácia podnikových investícií. Zvýšenú pozornosť treba venovať malým a stredným podnikom.