Trhy rástli napriek zvyšujúcim sa problémom s verejnými financiami podielové fondy od 22. marca 2010 do 23. apríla 2010 - Pavlovič, Marek
Zlepšujúce sa makroekonomické údaje Fedu o stave americkej ekonomiky. Rozvíjajúce sa trhy východnej Európy a juhovýchodnej Ázie. Dlhopisy jednotlivých krajín a znižovanie ratingového hodnotenia. Čisté predaje podľa kategórií. Top akciové fondy podľa dosiahnutej výkonnosti.