Výskumno - vývojové a informačné centrum bioenergie a bioplynová stanica Kapušany - Kocák, Vladimír
Poľnohospodárske družstvo v Kapušanoch sa vydalo cestou rozvoja pomocou strategického partnera, ktorým je Podnikovohospodárska fakulta Ekonomickej univerziry so sídlom v Košiciach a zapája do svojich procesov vedu a výskum. Družstvo získava nielen potrebné vedecké údaje, ale aj profesionálny prístup a skúsenosti. Podnikovohospodárska fakulta získava ojedinelé vedecké univerzitné pracovisko, ktoré môže využívať za bežnej prevádzky podniku a testovať a vytvárať rôzne modely.