Emisné kvóty ako predmet účtovníctva - Dubielová, Veronika
Emisné kvóty, obchodovanie s emisnými kvótami. Emisné kvóty ako krátkodobý finančný majetok. Emisné kvóty sú v podmienkach SR relatívne novou účtovnou kategóriou, o ktorej sa účtuje iba v horizonte posledných piatich rokov. Postupne bude táto téma aktuálnou pre stále väčší počet účtovných jednotiek.