Založenie európskej spoločnosti - Göghová, Tímea
Európska spoločnosť a jej odlišnosť od bežnej obchodnej spoločnosti. Výhody založenia európskej spoločnosti. Presun sídla európskej spoločnosti mimo Slovenskej republiky. Účtovná závierka európskej spoločnosti. V SR je vytvorených 20 európskych spoločností.