Vplyv finančnej krízy na medzinárodnú ekonomickú integráciu v Latinskej Amerike so zameraním na Mercosur - Gavaľová, Viera
Intregračné zoskupenie Mercosur v Latinskej Amerike. Stručná história a súčasnosť. Členovia zoskupenia Mercosur: Brazília, Argentína, Čile, Bolívia, Peru, Ekvádor, Venezuela a Kolumbia. Spolupráca v rámsi zoskumenia. Mercosur a Venezuela. Vzťah Európskej únie a Mercosuru.