[Quo vadis] audítorská profesia - Kareš, Ladislav
Atribút nezávislosti audítora, atribút zodpovednosti audítora - vzájomné pôsobenie. Vplyvy audítorského prostredia. Reakcie hospodárskej praxe , ale aj audítorskej obce k súčasnej úrovni legislatívy a inštitucionálnych vplyvov na audítorskú činnosť sú vážnym signálom k čo najrýchlejšej náprave, resp. odstránenia súčasného status quo.