Malé a stredné firmy a medzinárodný trh počas krízy - Knapik, Peter
Vplyv finančnej krízy na firmy. Reakcie malých a stredných firiem na hospodársky pokles. Účinky manažmentu zameraného na shareholders-(hodnota pre akcionára) a stakeholders-(hodnota pre zainteresovaných) value. Úlohy pre manažérov na prekonanie dôsledkov krízy.