Neziskové účtovné jednotky ako prijímatelia podielu zaplatenej dane - Kordošová, Alena, 1970-
Jedným zo špecifických zdrojov financovania neziskových účtovných jednotiek je príjem získaný z 2 percent zo zaplatenej dane z príjmov fyzických a právnických osôb. Podmienky, ktoré musí nezisková účtovná jednotka spĺňať na poukázanie podielu zaplatenej dane správcom dane. Počet prijímateľov a výška poukázanej sumy v roku 2008-2010.