Vzájomné investičné vzťahy medzi EÚ a Ruskom - Drieniková, Kristína, 1982-
Priame zahraničné investície medzi Európskou úniou a Ruskom v rokoch 2004-2008. Rozhodujúci investori EÚ v Rusku za rok 2008. Zahraničné investície z Ruskej federácie do niektorých krajín EÚ v roku 2008. Zahraničné investície medzi Slovenskou republikou a Ruskom.