Metódy ocenenia zásob - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Použitá metóda ocenenia úbytku zásob má vplyv na majetok vykázaný v súvahe, na náklady vo výkaze ziskov a strát a na peňažné toky. V praxi sa používa niekoľko metód ocenenia úbytku zásob. Príspevok zobrazuje ako použité metódy ocenenia úbytku zásob ovplyvnia jednotlivé finančné ukazovatele.