Vzťah medzi kvalitou časového rozlíšenia a charakteristikami podniku - Kucková, Alena
Kvalita časového rozlíšenia je dôležitým predpokladom kvality samotného výsledku hospodárenia. Dá sa určiť na základe voľne pozorovateľných charakteristík podniku, ako prevádzkový cyklus, veľkosť podniku, či stálosť prostredia, v ktorom podnik pôsobí. Kvalita časového rozlíšenia ovplyvňuje kvalitu a stálosť výsledku hospodárenia.