Outsourcing: Decision making in case of outsourcing the company activity and management of outsourcing project – research on the sample of Slovak companies - Milecová, Miroslava
Teoretický prehľad konceptu outsourcingu. Ciele a metódy. Súčasná situácia outsourcingu na vzorke slovenských spoločností. Výsledky výskumu a diskusia. Odporúčania pre manažérov pre implementáciu a manažment outsourcingu.