Analýza a vybrané súvislosti vývoja čínskych devízových rezerv - Hamara, Andrej
Charakteristika a analýza aktuálneho vývoja čínskych devízových rezerv. Hlavné faktory, ktoré môžu významne determinovať budúci vývoj v tejto oblasti. Implikácie pre vývoj čínskeho aj celosvetového hospodárstva.