Vybrané aspekty budovania imidžu územných subjektov - Ratkovská, Gabriela
Všeobecná charakteristika imidžu. Vybrané aspekty imidžu územných subjektov. Regional image - imidž územia, krajiny, regiónov a miest. Stanovenie cieľov a stratégií prostredníctvom marketingového výskumu. Prínosy pozitívneho imidžu.