Redistribuce a instituce aneb důležité vazby v ekonomice - Wawrosz, Petr
Problematika pravidiel v ekonómii zaoberajúca sa správaním jednotlivca v spoločnosti. Stará a nová inštitucionálna ekonómia. Jednotlivé systémy a dlhodobý vývoj. Redistribúcia a jej podoby. Súvislosť medzi inštitucionálnym a redistribučným prostredím.