Liberální přístup v humanitních vědách u Raymonda Arona - Nesiba, Jiří
Liberálne myslenie francúzskeho sociológa a historika Raymonda Arona. Vedecký prístup k interpretácii histórie a spoločenských štruktúr prejavujúcich sa v politike a v ekonomike. Analýzy v oblasti metodológie humanitných vied v etape spoločenských zmien a kríz.