Dynamika oficiálnej pomoci rozvojovým krajinám v období krízy - Sušková, Klaudia
Podpora ekonomického a spoločenského rozvoja v rozvojových krajinách. Rezolúcia Valného zhromaždenia OSN o rozvojovej pomoci. Nenaplnený cieľ ohľadne výšky rozvojovej pomoci. Vývoj rozvojovej pomoci a faktory, ktoré naň vplývali. "Fantómová pomoc". Dopady ekonomickej krízy na rozvojovú pomoc.