Trendy využívania informačných a komunikačných technológií v cestovnom ruchu - Benešová, Dana, 1958-
Rozvoj informačných a komunikačných technológií v cestovnom ruchu. Zvyšovanie efektívnosti marketingu, flexibility a konkurencieschopnosti. Hlavné faktory určujúce stratégiu subjektov cestovného ruchu. Dostupnosť online informácií. Digitalizácia podnikov cestovného ruchu.