Jak zlepšovat řízení zásob - Kubát, Jiří
V čase krízy by sa mali výrobné a obchodné podniky zaoberať uvoľňovaním kapitálu z nadbytočných zásob. Ten možno potom využiť na zníženie záväzkov alebo na financovanie rozvoja podniku. Návrh metodiky pre optimalizáciu zásob, všeobecné zásady a poznatky zo zahraničného prieskumu.