K niektorým aspektom predaja a obchodného rokovania na trhu výrobnej sféry - Kita, Jaroslav
Spoločné a rozdielne prvky predaja a obchodného rokovania. Vlastnosti predajcu a rokovateľa. Základné úlohy predajcu a analytické schopnosti rokovateľa. Dôveryhodnosť a aktívne ovplyvňovanie. Názory manažérov priemyselných podnikov na území Slovenska.