Účtovné a daňové odpisy v štátnej správe a samospráve - Mináriková, Anna
Pojem odpisov. Funkcie odpisov. História vzniku odpisov a odpisovej politiky. Osobitosti odpisovania v štátnej správe a samospráve. Ilustračné príklady.