Vzdelávacia politika Európskej únie - Hricová, Miroslava
Význam vzdelávania. Vzdelávacia politika v programových dokumentoch Európskej únie. Komunitárny program Európskej únie - Program celoživotného vzdelávania - schválený 15. novembra 2006. Program rozdelený do sektorov: program Comenius, program Erasmus, program Leonardo da Vinci, program Grundtvig. Prierezový program a program Jean Monnet.