Informačná bezpečnosť z bodu nula - Zajíček, Martin
Riešenie informačnej bezpečnosti v organizácii. Pokrytie legislatívnych požiadaviek. Zabezpečenie externého pripojenia a internetových služieb. Zabezpečenie vnútorného prostredia organizácie. Zmapovanie kľúčových aktivít, procesov a riešenie koncepčnej oblasti.