Zabezpečenie bezdrôtových WIFI sietí - Šedivý, Marián
Aktuálny stav zabezpečenia bezdrôtových WIFI sietí. Rozdiel medzi WEP (Wired equivalent privacy) a WPA (WIFI protected access). Útok na bezdrôtovú sieť.