Efektivnější podnikání, nebo nová podnikatelská příležitost? - Škanta, Jan
Komplexný outsourcing vybraných obchodných procesov k zlepšeniu fungovania a zvýšenia konkurencieshopnosti. Informačné technológie a ich podpora v business procese. Outsourcing ako strategická záležitosť podľa ktorej sa firma rozhodne či je pripravená na takýto model.