Vplyv konkurenčnej výhody na hodnotu podniku - Kissová, Jana, 1979-
Podstatou konkurenčnej výhody je hodnota, ktorú je podnik schopný vytvoriť pre svojich zákazníkov. Zdroje konkurenčnej výhody. Vzťah jednotlivých činiteľov konkurenčnej výhody. Väzba činiteľov konkurenčnej výhody v hodnotovom reťazci. Vplyv konkurenčnej výhody na hodnotu podniku.