Vplyv a význam ochrannej známky prejavujúci sa v podnikateľskej činnosti podnikov v SR - Križan, Martin
Výskum vplyvu a významu ochrannej známky prejavujúcom sa v podnikateľskej činnosti podnikov v SR. Podiel ochrannej známky na výsledkoch podnikateľskej činnosti podniku v jednotlivých odvetviach hospodárstva. Spôsoby, resp. nástroje akými sa podniky snažia zlepšovať vnímanie a znalosť svojej značky, resp. ochrannej známky. Odporúčania vyplývajúce z realizovaného výskumu.