„Wirtschaftsdeutsch im Handel“ – prezentácia učebného materiálu - Kočišová, Zuzana, 1956-
Oboznámenie s novými skriptami pri vyučovaní odborného nemeckého jazyka v špecializovanom kurze na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave.