Pokračujúci proces reformy účtovníctva a výkazníctva v roku 2010 - Mráziková, Janka
Opatrenia v zákone. Zjednotenie účtovníctva a výkazníctva. Proces reformy účtovníctva a výkazníctva. Konsolidovaná účtovná závierka. Konsolidácia, metódy konsolidácie. Úplná konsolidácia. Konsolidácia kapitálu, pohľadávok a záväzkov, nákladov a výnosov.