Regionální ekonomická konvergence, divergence a další aspekty distribuční dynamiky evropských regionů v období 1992-2006 - Novotný, Josef
Tradičné prístupy a existujúce poznatky o reálnej konvergencii. Popis použitých dát a metód sledovania jednotivých aspektov distribučnej dynamiky. Výsledky analýz.