<The> Importance of Innovated offer in the Recent Conditions of the Slovak Industrial Enterprises from the Point of View of Customer-supplier Relations - Kita, Jaroslav
Ponuka podnikov v súčasných podmienkach. Výsledky výskumu nových prístupov slovenských priemyselných podnikov k ponuke adresovanej zákazníkom. Chápanie potrieb zákazníkov. Informácia ako získať zákazníkov a podporiť ich aktivity. Štruktúrovanie ponuky na báze modelu win-win.