Human resources and economy of SR - Vojtovič, Sergej
Skúmanie teoretických a praktických aspektov koncepcie ľudských zdrojov. Zákonitosti ekonomiky založenej na znalostiach. Analýza procesov ako celku a príprava formovania ľudských zdrojov v procese transformácie a inovácií. Rast a zdokonaľovanie trhu zamestnanosti.