Business and human resource quality in the Czech Republic - Guinn, Alan
Ekonomický vývoj a kvalita ľudských zdrojov v Českej republike. Charakteristika a štruktúra vzdelanosti. Analýza pracovných síl v Českej republike z pohľadu vzdelávania. Flexibilita ľudských zdrojov v jednotlivých regiónoch. Vzdelávací proces v meniacom sa prostredí inovácií a technológií.